Zaujímavosti

Svadobné ohňostroje
Svadobný deň je jeden z veľmi výnimočných okamihov dvoch ľudí, ktorí sa rozhodnú ísť spoločnou cestou.
Čítať viac
Výber vhodného ohňostroja ovplyvňuje nielen dĺžka trvania, ale aj priemer mažiara. Čím väčší priemer mažiara, tým ohňostroj exploduje vo väčšej výške s mohutnejším rozptylom pyrotechnických efektov. 
Čítať viac

Základné rozdelenie zábavnej pyrotechniky

Zábavná pyrotechnika a ohňostroje

Pyrotechnika a nádherný ohňostroj je skvelým tipom, ako oživiť akúkoľvek oslavu, večierok alebo inú podobnú akciu. Farbami rozžiarené nebo predstavuje úžasný zážitok, na ktorý nikto nezabudne. Ani ďalšia zábavná pyrotechnika však nezostáva pozadu. Podobne zaujímavý zážitok prinesú aj petardy, dymovnice alebo napríklad rímske sviece, zvlášť potom, keď ich použijete ako doplnok na vystúpenie či športové podujatie. Premýšľate, kde spomínanú pyrotechniku zoženiete za skvelú cenu a hlavne v tej najlepšej kvalite? Pozrite sa do nášho e-shopu, ktorý okrem veľkého výberu ponúka predovšetkým bezpečné produkty.

Základnú ponuku ohňostrojov a pyrotechniky tvoria

Ohňostroje

- malé, stredné a veľké. Záhradné i kompaktné - vyberie si každý! Ponúkame špičkovú kvalitu podloženú rokmi praxe a veľmi nízke ceny.

Dymovnice

- po zapálení vytvoria rôznofarebný dymový efekt. Obľúbené hlavne pri futbalových zápasoch. Menej ich používame pri oslavách či v rámci záhradných slávností pod.

Zostavené ohňostroje

- to najlepšie pre Vašu párty, oslavu, svadbu a iné príležitosti. Naše ohňostroje vynikajú jednoduchosťou aj bezpečnosťou. Na jedno odpálenie môžete nerušene sledovať celý ohňostroj bez nutnosti ďalšej obsluhy.

Detská pyrotechnika

- nie je určená pre deti, avšak spadá do kategórie "menšej" pyrotechniky určenej skôr pre tých najmenších. Patria sem okrem iného búchacie guľôčky, petardy, zápalné šnúry, motýle a ďalšia drobná pyrotechnika.

Petardy

- Petardy a delobuchy sú najvyhľadávanejšie produkty zábavnej pyrotechniky počas osláv nového roka. slúžia na vytváranie zvukových efektov - explózií, od malých výbuchov ako napr. La Bombas, až po silné detonácie napr. petarda Explo 3ks.

Existuje veľa druhov zábavnej pyrotechniky. Jedno však majú spoločné - že výsledný efekt prináša ohromujúci zážitok. Ak hľadáte niečo na spestrenie obyčajného sobotňajšieho večierku, vyskúšajte efektné farebné dymovnice, ktoré produkujú hustý dym. Ak ste milovníci adrenalínu a nadšenci do airsoftu, prineste na ďalšiu bitku petardy alebo napr. Búchajúci koberec. Vytvoríte tak autentickú atmosféru, ktorá ešte umocní už tak jedinečné dojmy z hry. A takto by sme mohli pokračovať ďalej. Pyrotechnika sa skrátka perfektne hodí pre najrôznejšie príležitosti.